הכותרות שעניינו הכי הרבה גולשים בדף זה
20/02/22 00:11
14.48% מהצפיות
מאת וואלה!
חוקר העב"מים סקוט וורנינג העלה לבלוג שלו תמונה שצולמה ע"י נאס"א בה נראה אובייקט עם גוף ורוד שצופה על אחת מהגשושיות במאדים וקבע: "זו הוכחה במאה אחוז לקיומם של חיים חוצניים". מה אתם חושבים?
20/02/22 00:11
8.43% מהצפיות
מאת וואלה!
בני זוג בריטי חובבי צמחים חשפו כיצד כשהסתובבו בסניף של רשת "עשה זאת בעצמך" B&Q הם הבחינו בצמח שמחירו הורד מ-24 ליש"ט ל-12 בלבד והחליטו לרכוש אותו - ואז גילו שרק העלים שלו שווים 170 ליש"ט כל אחד (יותר מ-700 שקלים). הארי לנגסטף ואיימי ביפה מאמינים שבחנות הורידו את המחיר עקב צבע צהוב שהופיע על העלים של הצמח, מה שגרם לצוות לחשוב בטעות שהוא נגוע במחלה - אבל למעשה זה אומר שמדובר בצמח נדיר ביותר.
20/02/22 23:35
6.62% מהצפיות
מאת וואלה!
אם לשניים סיפרה שהיא מרוויחה הון ממכירת חלב האם שלה למפתחי גוף, מאחר שהם מאמינים שהרכיבים התזונתיים שבחלב אם מסייעים בבניית מסת שריר, אך האם זה נכון?
20/02/22 09:57
5.09% מהצפיות
מאת וואלה!
בשקט יחסי ובלי הרבה פמפומים בפרומואים באופן שאינו אופיינו לקשת וחדשות 12, התיישבה דניאל גרינברג - האחרונה בשרשרת האקסיות של אייל גולן, לריאיון מול המצלמות ומול הכתבת רעות ברזילי. ולמרות שציטוטים מקוטעים ובומבסטיים מתוכו לא נכתשו לנו לתוך האוזניים והעיניים, כמיטב המסורת של מחלקת הפרומו של קשת, סחורה טובה לא חסרה שם. גרינברג סיפקה בריאיון הזה הרבה יותר מהמתחייב. נעשה רגע סדר: גרושתו הטרייה של אייל גולן משיקה מוצרים לשיער וגם מותג בגדי ילדים, וקידום עסקיה החדשים הם הסיבה הרשמית לכך שהתיישבה מול המצלמות והסכימה לדבר על ענייניה האישיים. זה סחר החליפין המוכר שלפיו חייהם האישיים של מפורסמים הם אישיים, רק עד שיש משהו להשיק או לקדם. אף אחד לא מופתע, כולנו התרגלנו. אבל התחושה היא שגרינברג נתנה אתמול בריאיון הזה יותר מהמינימום הנדרש בשביל לעמוד בתנאי העסקה השקופה הזאת שבין סלבס לתקשורת. ואם היא נתנה יותר, צריכה להיות סיבה. למשל, שיידעו שהיא לא כזאת ילדה תמימה או טיפשה כמו שהיו רוצים להאמין.
20/02/22 00:11
4.98% מהצפיות
מאת וואלה!
אישה נורבגית מצאה מכתב בבקבוק שכתבה ילדה בת 8 מסקוטלנד לפני 25 שנה. היא איתרה אותה בפייסבוק וכתבה לה הודעה, שלמרבה ההפתעה הגיעה גם באיחור של כמעט שנתיים
20/02/22 21:30
3.85% מהצפיות
מאת וואלה!
טליה, אם לילדה בת עשר, סיפרה לוואלה! כי הותקפה באלימות כשיצאה עם חברתה מסופרמרקט בשכונת פלורנטין, ככל הנראה על ידי דר רחוב. "הוא תפס אותי בשיער ושבר עליי בקבוק זכוכית, היה לי דם על כל הצוואר והעורף", שחזרה. "זו תופעה שחוזרת על עצמה, כנראה עד שמישהו ימות"
20/02/22 23:35
3.56% מהצפיות
מאת וואלה!
אכלתם ליצ'י באביב וחשבתם שהליצ'י הגיע מאירופה? אך הליצ'י הגיע מישראל, מחוות המטעים בעמק החולה בגליל העליון, כשהוא גדל בחממות המבוססות על חום מי הגייזרים בטמפרטורה של 48 מעלות שהתגלו בסמוך לקיבוץ שמיר. השיטה מתוחכמת אך פשוטה, ללא הוצאת אנרגיה וכמעט ללא עלות. התוצאה: פרי באביב במקום בקיץ שנמכר במאה שקלים לקילו למשווקים. בחממות גידלו גם אננס שמקדים את היבול בחצי שנה, שסק ומשמש שהיה הצלחה. את רעיון חממות הגייזרים הגה פרופ' רפי שטרן ממו"פ צפון במכון המחקר מיגל, המכונה בפני קהילת החוקרים הבינלאומית "האבא של הליצ'י". במי הגייזרים נעשים גם שימושים נוספים לגידול דגים והשקיה לחקלאות בשילוב מי נחל הדן. מי מאיתנו לא אוהב לבלות במי הגייזרים החמים שזורמים באופן טבעי בטבע, במיוחד בימי החורף הקרים. בארץ ניתן למצוא מעיינות מים חמים טבעיים בחמת גדר ובעין גדי וגייזרים טבעיים בגליל העליון. אך בניגוד לדעה הרווחת שהמים החמים מהגייזרים מתאימים בעיקר לתיירות מרפא, במו"פ צפון החליטו לנצל את המים לשימושים אחרים והתמקדו במחקר בחקלאות.
20/02/22 11:08
2.55% מהצפיות
מאת וואלה!
עברו כמעט ארבע שנים מאז נטע ברזילי כבשה את האירוויזיון, ובתוך כך הפכה תוך כמה חודשים מדמות אלמונית לחלוטין לסמל ישראלי. קשה להקל בזה ראש. המוזיקה של נטע, כלי הנגינה שלה והאסתטיקה של היצירה שלה כל כך חריגים עדיין בנוף המקומי, מה שרק ממחיש כמה ההישג שלה הוא גדול. באופן מדהים, לאורך כל התקופה הזו, מאז ועד אתמול בערב, ברזילי לא "פתחה קופות" ולא מכרה כרטיסים להופעות שלה בישראל. בזמן הזה היא הוציאה שני מיני-אלבומים ובערך עשרה שירים, שפטה באקס פקטור והופיעה בשלל אירועים מתוכננים. בעבור רוב האמנים, הקריירה נבנית מקהל שמגיע להופעות, אבל אצל נטע זה קרה דרך הטלוויזיה והאירוויזיון. לכן, אפילו שהיא כבר צברה קילומטראז' מכובד, ההופעה שלה אמש בהאנגר 11 נראתה כמו יותר מציון דרך, כמעט השקה מחודשת של הקריירה המוזיקלית. קשה להכניס למגירה אחת את האנשים שרכשו במיטב כספם כרטיסים למופע הזה. היו שם משפחות עם ילדים קטנים, זוגות צעירים, נוער וגם צופים מבוגרים יותר. הם התמקמו שורות שורות - זה היה בעצם מופע ישיבה, כביכול, אלא שסוג המוזיקה לא הלם את הקונספט הזה. מהר מאוד בהופעה אנשים התחילו לעמוד ולרקוד, מה שחייב את היתר לעמוד גם כדי לראות משהו.